Фільтр

Тип світлодіодів
Кількість світлодіодів на 1 метр
Вологозахист
Напруга
Контролер
Можливість з'єднання гірлянд
Струм(А)

НОВОРІЧНІ ГІРЛЯНДИТоварів: 137.

на сторінці
Показано 109 - 120 з 137 товарів
Показано 109 - 120 з 137 товарів

НОВОРІЧНІ ГІРЛЯНДИ. ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ.

Скоро новорічні та різдвяні свята, а ви не знаєте, як підняти настрій собі і оточуючим? Новий Рік - це не просто рядове свято, або звичайний вихідний. Це чарівний час, коли збуваються мрії, забуваються всі неприємності, що відбулися за рік. Ти йдеш по вулиці, а навколо все сяє різнокольоровими вогнями і піднімає настрій. Ви бачите сяючі різнокольоровими вогнями будинку, барвисті вітрини магазинів, натовпу людей, які вибирають подарунки своїм рідним і близьким, і здається, не залишилося навколо жодного темного і неосвітленому містечка.

Ти приїжджаєш до себе додому і бачиш, що твій будинок коштує темним і не привабливим в цей святковий час, ніякого свята не відчувається. Ні, так не піде. Новорічні гірлянди - ось, що допоможе кардинально виправити ситуацію.

Ви хочете купити новорічну гірлянду в Києві? Немає нічого простішого, зателефонуйте нам сьогодні і завтра гірлянда буде у Вас в руках.

РОЗГЛЯНЕМО ТЕХНІЧНУ СТОРОНУ ПИТАННЯ.

Каталог гірлянд величезний, як же зробити вибір? Давайте розберемося, по-перше вибираємо тільки світлодіодні гірлянди. Багато хто, напевно, вже забули той час, коли використовувалися гірлянди на лампочках і доводилося годинами сидіти і перевіряти кожну лампочку, адже через згорілої однієї лампочки не працювала вся гірлянда. Світлодіодні гірлянди позбавлені цієї проблеми, адже термін служби світлодіодів сягає 50000 годин, а цього вистачить не на один десяток свят.

По-друге, уважно перевіряємо, яка новорічна гірлянда у нас в руках, вулична або внутрішня. Її легко визначити за зовнішнім виглядом. Вулична гірлянда повинна бути на товстому гумовому кабелі, який не затвердіє і не потріскається на морозі. Внутрішня гірлянда може бути на тонкому дроті з пластикової прозорої або чорної ізоляцією.

Далі вибираємо гірлянду за кольором і формою. З появою світлодіодів кольору гірлянд стали дуже яскраві і насичені і повірте, в нашому інтернет-магазині є з чого вибрати: білий, жовтий, зелений, червоний, синій, фіолетовий або мульти колір. Ціна вас приємно здивує.

Форми новорічних гірлянд можуть бути самі різні: пряма, сітка, штора, бахрома, тане бурулька, зірки, сніжинки та інші світлодіодні мотиви.

Ви переживаєте, що не зможете самі правильно прикрасити свій будинок? Даремно, адже кожна гірлянда виконана в закінченому вигляді. Все, що потрібно, це вставити її в розетку. Хочете поєднати кілька гірлянд в одну? Не проблема, на початку і в кінці гірлянди є спеціальна муфта, за допомогою якої можна з'єднати до 8 гірлянд разом.

Відгуки покупців про вуличні гірляндах найкращі, гірлянди відмінно працюють навіть на крайній півночі, при температурі -50 градусів, а в Україні тим більше відпрацюють свій термін.

Приємних вам новорічних свят.