Пульти дк, датчики, релеТоварів: 36.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 36 товарів
Показано 13 - 24 з 36 товарів

Пульти дистанційного керування або ДУ широко використовуються в різній побутовій техніці. Не так давно стали їх застосовувати і для дистанційного керування світлом.

ПУЛЬТИ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ СВІТЛОМ МОЖНА РОЗДІЛИТИ НА ДВІ ВЕЛИКИХ ГРУПИ:

  • інфрачервоні
  • радіохвильові.

Величезна кількість пультів ДУ, які є в кожному будинку, спонукало виробників діммеров, розеток і вимикачів розробити свої пристрої, керовані на відстані.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити все необхідне, щоб отримати можливість керувати наявністю освітлення і його яскравість на відстані. Тепер ви можете не встаючи з дивана приглушати або повністю відключати світло в приміщенні або на території присадибної ділянки.

ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ПУЛЬТІВ ДЛЯ СВІТЛА

Розглядаючи пульти дистанційного управління освітленням, необхідно приділяти увагу деяких особливостей, які можуть вплинути на зручність їх експлуатації.

Інфрачервоний пульт управління світлом працює лише в умовах прямої видимості пристрою, при цьому відстань до нього має бути не більше 10 метрів. Якщо ви хочете збільшити відстань або керувати світлом у сусідній кімнаті, то вам знадобиться додатково контролер ІК сигналів, який перетворює ІК сигнал радіосигнал, здатний керувати приладами на великій відстані.

Пульт управління світлом, що працює на радіохвилях, не потребує наявності прямої видимості пристрою. Виходячи з відгуків споживачів, саме такі пристрої підходять для керування яскравістю і наявністю світла на території двору, а також в декількох приміщеннях будинку або квартири. Частота керуючої хвилі така, що вона не заважає роботі радіоприймачів та інших радіопристроїв.

Потужність передавального пульта 10 міліват, цього цілком достатньо для того, щоб керувати освітленням в радіусі 100 метрів. При наявності перешкод радіус роботи зменшується, але для будинку або квартири її цілком достатньо.

На іншій стороні радіоканалу має бути приймач, який після отримання сигналу дасть команду на відключення живлення. В Україні можна купити і пульти, і приймачі різних виробників, в Києві вони користуються великим попитом.

Вартість бюджетних рішень віддаленого управління світлом цілком прийнятна для великої кількості споживачів.