Фільтр

Напруга
Датчик руху
Світлова температура(К)

ВУЛИЧНІ СВІТИЛЬНИКИТоварів: 354.

на сторінці
Показано 349 - 354 з 354 товарів
Показано 349 - 354 з 354 товарів

КУПИТИ ВУЛИЧНИЙ СВІТИЛЬНИК У КИЇВІ ПРАЦІ НЕ СКЛАДЕ.

А ось вибрати підходящий варіант – це проблема.

Коли мова йде про висвітлення, то всі чомусь уявляють собі люстри, світильники, бра, загалом, все, чим можна додати затишку кімнаті. А як же вуличне та ландшафтне освітлення? Без нього красивий будинок з газонної травою, з деревами та декоративними рослинами, з альпійськими гірками і водоспадами, доріжками і містками вночі буде виглядати, як нічим не примітна чорна коробка з освітленими вікнами. Той, хто хоч раз в живу бачив ландшафтну та архітектурну підсвітку не погодиться залишити свій ділянка без освітлення. Вихід один, купити вуличні світильники, ціна на які в нашому магазині найоптимальніша в Україні.

ЩО ВИСВІТЛЮВАТИ, А ЩО НІ?

Відповідь проста - висвітлювати всі. Основні місця, які не можна залишити темними - це, звичайно ж, доріжки. Ті місця, де люди будуть ходити вночі, ні в якому разі не можна залишати без уваги. Це елементарна безпека. Далі можна звернути увагу на підсвічування рослин, водойм, архітектурну підсвітку будинку.

В інтернет-магазині «Домашній Електрик» ви знайдете великий каталог світильників таких відомих брендів, як Delux, Ultralight, Lutec, UMI, відгуки про яких самі позитивні.

ЯК ЖЕ З УСЬОГО РОЗМАЇТТЯ ВИБРАТИ ТЕ, ЩО ПОТРІБНО?

Визначтеся спочатку зі стилем, який вам більше підходить, класичний або сучасний. Далі потрібно керуватися смаком і вибирати те, що більше сподобається. Але є деякі нюанси. Вуличні світильники випускаються різних розмірів і форм і, як правило, об'єднуються для зручності в серії. Тобто, однотипні світильники можна вибрати для установки на землю (різної висоти і кількості плафонів), на стінку або підвісні в альтанку. Для великих відкритих територій вибирайте високі двох метрові світильники, світильники розміром 1-1,2 метра для звичайних доріжок. Маленькі 0,5-0,6 метра краще всього виглядають на постаменті або підпірної стінки. Великі ж світильники 3-4 метри більше підійдуть для міських парків і скверів. Зверніть увагу на розмір плафона, щоб він теж за масштабами підходив до вашої архітектурі. Матеріал, який застосовується при виготовленні у вуличних світильниках найчастіше – алюміній. У більш дешевих світильниках використовується пластик. Плафон найчастіше виконаний з скла, але іноді його роблять із пластику.

Багато хто думає, що встановлюючи безліч світильників по території, вони будуть витрачати багато грошей на електрику. Вихід є, можна використовувати світлодіодні лампочки потужністю 2-5 Ватт і проблема буде вирішена.