КонекториТоварів: 88.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 88 товарів
Показано 13 - 24 з 88 товарів

КОНЕКТОР – ПРОСТЕ ПРИСТОСУВАННЯ, ЩО РЯТУЄ ВІД НЕОБХІДНОСТІ СПОЮВАТИ ШМАТКИ СВІТЛОДІОДНОЇ СТРІЧКИ

Останнім часом світлодіодна стрічка широко використовується в якості джерела додаткового освітлення та декоративного підсвічування в інтер'єрі та екстер'єрі. Популярність подібних виробів не дивна: вони коштують порівняно недорого, а для їх монтажу не потрібно володіти ніякими специфічними навичками. Зате абсолютно точно для цього потрібно коннектор – найпростіша конструкція, яка, за відгуками, набагато зручніше і надійніше, ніж пайка окремих деталей в єдине ціле. З'єднання шматків за допомогою цього пристосування здійснюється гранично просто: його необхідно відкрити і, помістивши в нього діоди з контактами, закрити.

У Києві та інших містах України сьогодні можна без праці придбати відповідну вартості та технічних параметрів модель коннектора. Головне – чітко розуміти, що потрібно у Вашому конкретному випадку. Адже, незважаючи на однакову назву, існує кілька різновидів цього з'єднувального обладнання:

  • для з'єднання двох стандартних відрізків;
  • для монтажу RBG (широкої стрічки на 4 контакти);
  • конструкція для приєднання до контролера або підсилювача;
  • сполучно-захоплююче пристосування (для монтажу до блоку живлення).

Іншими словами, вибір оптимальної конструкції залежить від типу монтованою стрічки і її з'єднання з зовнішніми приладами.

У НАШОМУ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ – ВЕЛИКИЙ ВИБІР КОНЕКТОРІВ І МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ КВАЛІФІКОВАНУ КОНСУЛЬТАЦІЙНУ ПІДТРИМКУ

Погодьтеся, людині, яка в перший раз купує коннектор для світлодіодної стрічки, може бути складно зробити правильний вибір. Занадто багато факторів необхідно врахувати, а без володіння хоча б мінімальними технічними знаннями зробити це важко.

В інтернет-магазині «Домашній електрик» покупців порадує не тільки гідний вибір коннекторів для світлодіодної стрічки, а оперативна консультаційна допомога, яку завжди можна отримати у менеджерів нашої онлайн-майданчики. Вибирайте відповідні з'єднувальні пристрої – і створюйте бездоганну і довговічну декоративну підсвітку!