Профілі для стрічкиТоварів: 21.

на сторінці
Показано 13 - 21 з 21 товарів
Показано 13 - 21 з 21 товарів

Led стрічки - це естетика, економічність і якість освітлення в одному флаконі! Однак якщо Ви вирішили придбати такий пристрій, зверніть увагу і на комплектуючі до нього. Особливо серйозно підійдіть до вибору профілю для світлодіодних стрічок, який може відрізнятися за формою, матеріалу виготовлення, способу монтажу і іншим характеристикам. Застосування профілю дозволяє встановлювати led стрічку в тих місцях, де потрібна додаткова захист від механічних пошкоджень і попадання вологи, а також бездоганний зовнішній вигляд. Він також допомагає уникнути перегріву конструкції, виключає ймовірність виходу її з ладу і продовжує термін експлуатації. Якісні профілі для світлодіодних стрічок відрізняються міцністю, еластичністю, стійкістю до вологи, перепадів температур та механічного впливу.

Які бувають профілі для світлодіодних стрічок?

Насамперед ці комплектуючі відрізняються матеріалами виготовлення. Зазвичай їх роблять з алюмінію або пластику. Алюмінієвий профіль використовується як абажур для стрічок, що робить конструкцію акуратною й естетично завершеною. Виготовлений з металу, він забезпечує стійкість будь-якої поверхні, на яку монтується діодна стрічка, і є практично універсальним: може застосовуватися для підсвічування в кухні, висвітлювати стіни, частиною вітрин і прилавків. Пластикові профілі для світлодіодних стрічок бувають прозорі і матові, і тут вибір залежить від того, якого освітлення Ви бажаєте досягти. У прозорих моделей воно буде яскравим, у матових - більш помірним і злегка приглушеним. Пластикові комплектуючі еластичні, не схильні до корозії і стійкі до механічних возействиям. Відмінно підходять для застосування в громадських будівлях і вітринах торгових приміщень.

Де купити профіль для led стрічки?

У зв'язку з активним розвитком столичної інфраструктури, охочих купити профіль для led стрічки в Києві стає більше з кожним роком. Багато хто вже зрозуміли, що набагато вигідніше і зручніше замовляти ці комплектуючі онлайн. Інтернет-магазин "Домашній Електрик" пропонує Вашій увазі широкий асортимент світлодіодних конструкцій та комплектуючих до них за доступними цінами. Ми реалізуємо продаж по всій території України і пишаємося позитивними відгуками про куплених у нас товари.