Фільтр

Производитель
Тип світлодіодів
Кількість світлодіодів на 1 метр
Вологозахист
Напруга
Контролер
Можливість з'єднання гірлянд
Струм(А)

Зовнішні гірляндиТоварів: 64.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 64 товарів
Показано 13 - 24 з 64 товарів

ЗОВНІШНІ ГІРЛЯНДИ: ПОДАРУЙТЕ СВЯТКОВИЙ НАСТРІЙ СОБІ ТА ОТОЧУЮЧИМ!

Напередодні Нового Року прийнято прикрашати не тільки інтер'єр, але і екстер'єр: фасади будівель, віконні прорізи, дерева і алеї. Існує безліч способів оформити ці зони, але мабуть, самий безпрограшний - декорувати їх мерехтливими і переливаються світлодіодними лампочками. Різнокольорові вогники миттєво створюють відчуття свята і допоможуть налаштуватися на позитивний лад і власникам будівлі, і просто випадкових перехожих.

До того ж, зовнішні гірлянди недорогі за ціною, тому купити стандартну лінійну або сплетену у вигляді завіси або бахроми електрику може дозволити кожен. Але важлива не стільки різновид придбаного вироби, скільки його довжина і відповідність умовам використання. Адже, при зовнішній схожості, новорічний декор для оформлення інтер'єру та екстер'єру має ряд істотних відмінностей.

ЧИМ САМЕ ЗОВНІШНІ ГІРЛЯНДИ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ВІД АНАЛОГІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ВНУТРІШНЬОГО ОФОРМЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ?

Світлодіодні сітки і стрічки в даний час набули широкого поширення - їх повсюдно використовують для оформлення інтер'єру та екстер'єру. Але вартість зовнішніх гірлянд трохи вище цінників на електрику, яка застосовується для внутрішнього декору, а технічні показники відрізняються:

  • вуличні світлодіоди крупніше, а їх світіння яскравіше;
  • перетин проводів і вилка набагато більше;
  • кабель і світлові діоди мають герметичне покриття (для більшої стійкості до впливу атмосферних опадів);
  • термін їх експлуатації на порядок вище.
  • При цьому вулична електрика має набагато більшу морозостійкістю - вона здатна справно працювати навіть в п'ятдесятиградусні мороз і радувати оточуючих міріадами блискучих вогників.

ВЕЛИКИЙ ВИБІР РІЗНИХ МОДЕЛЕЙ ЗОВНІШНІХ гірлянд - В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ «ДОМАШНІЙ ЕЛЕКТРИК»

Зовнішні гірлянди, за відгуками і статистичними даними, - одні з найбільш затребуваних в період новорічних свят виробів. Їх купують звичайні домовласники, професійні декоратори, співробітники відділів закупівель різних підприємств - словом, все, хто розуміє важливість цього елементу декору в створенні святкової атмосфери. У нашому інтернет-магазині покупців з Києва, Мелітополя, Дніпропетровська та інших міст України очікує великий вибір самих різних зовнішніх гірлянд. Ціна представлених в нашому каталозі виробів нижче, ніж в звичайних торгових точках, а пропонований асортимент набагато більше. Все це не залишає ніяких сумнівів, що кожен без зусиль знайде оптимальну для реалізації свого творчого задуму електрику!