Внутрішні гірляндиТоварів: 83.

на сторінці
Показано 61 - 72 з 83 товарів
Показано 61 - 72 з 83 товарів

ВНУТРІШНІ ГІРЛЯНДИ - ВІРНІ «ПОМІЧНИКИ» У СТВОРЕННЯ СВЯТКОВОЇ АТМОСФЕРИ В ДОМІ

У буквальному сенсі, «впустити казку» в свій будинок або квартиру дозволяють внутрішні гірлянди. За ціною світлодіодні нитки, сітки і каскади доступні, зате їх ефект просто вражаючий: приміщення освітлюється безліччю мерехтливих і переливаються вогників, а в повітрі все виразніше відчувається святкова, тепла атмосфера. До того ж, на сучасному ринку представлено безліч різновидів подібної продукції: стрічки і бахрома можуть бути різнокольоровими і монохромними, а великий вибір програм дозволяє легко підібрати режим «під настрій».

Сьогодні внутрішні гірлянди затребувані не тільки через їх невисоку вартість - за відгуками, вони мають масу інших важливих і цінних для споживачів якостей. А почати перерахування значного переліку їх достоїнств варто з того, що сьогодні подібна електрика є не лампи розжарювання, як це було ще кілька десятиліть тому, а світлодіоди. Саме цим і обумовлена ​​велика частина їх плюсів.

ВНУТРІШНІ ГІРЛЯНДИ З СВІТЛОДІОДІВ: ЧИМ ВОНИ ТАК СПОДОБАЛИСЬ ПОКУПЦЯМ?

Абсолютна більшість внутрішніх гірлянд, що застосовуються для оформлення інтер'єру, являють собою світлодіоди, з'єднані за допомогою герметичного кабелю. У порівнянні зі своїми електричними «попередницями», вони мають ряд безсумнівних переваг:

  • висока пожежна безпека (світлові діоди не нагріваються про час роботи, що дозволяє звести до мінімуму ризик загоряння);
  • економічність (вони витрачають набагато менше електроенергії);
  • довговічність (експлуатаційний термін світлодіодної стрічки в 13 разів вище, ніж у аналога на основі ламп розжарювання);
  • різноманітність дизайнерських рішень (в продажу представлені різні модифікації світлодіодних стрічок, сіток, стрічок і т. д.).

Саме тому подібна електрика сьогодні широко використовується не тільки в період новорічних свят, а й для оформлення вечірок і при святкуванні урочистих подій.

В АСОРТИМЕНТІ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ «ДОМАШНІЙ ЕЛЕКТРИК» - ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ РІЗНОМАНІТНИХ ВНУТРІШНІХ ГІРЛЯНД

Які б моделі внутрішніх гірлянд для декору приміщення Ви не вирішили купити, шуканий продукт напевно знайдеться в інтернет-магазині «Домашній електрик». У нас покупців з Києва та інших міст України очікує великий вибір стрічок, сіток та інших різновидів подібних виробів - і будь-яка з них може незабаром створювати святкову атмосферу у Вашому домі!