Стельові світильникиТоварів: 139.

на сторінці
Показано 85 - 96 з 139 товарів
Показано 85 - 96 з 139 товарів

СТЕЛЬОВІ СВІТИЛЬНИКИ, ЛЮСТРИ, ОСВІТЛЕННЯ, ЯК ЗРОБИТИ ВИБІР?

Якщо планується ремонт у квартирі, то вам не обійтися без освітлення. Ви перегортаєте каталоги, розглядаєте світлодіодні світильники і Вам, як не можна до речі, попадається на очі стельовий світильник. І правда, це ж хороша альтернатива класичному висвітлення. У LED світильників маса переваг: вони не гріються, не моргають, не містять шкідливих матеріалів, що мають тривалий термін служби, а головне, вони в 8-10 разів економічніше звичайних лампочок. Ціна на наші світильники не висока, плюс вони отримали дуже позитивні відгуки від покупців. Сам світильник тонкий, завдяки чому, не потрібно опускати стелю на звичні 15 см, достатньо і 5 см, адже є світильники з товщиною 2 см, а це економія простору. Світлодіодні світильники універсальні, вони підходять як для стелі з гіпсокартону, так і для будь-якого натяжної стелі. Якщо у вас немає натяжної або гіпсокартонної стелі і ви думаєте, що точкові світильники ні як не встановити, ну правда ж, не вирізати ж отвори в бетонній плиті, хочу вас порадувати, у нас є різні накладні стельові світильники, які акуратно впишуться в будь-який інтер'єр.

Якщо потрібно купити стельовий світильник в Києві, немає нічого простіше, наш інтернет-магазин відправляє товари по всій Україні і, замовляючи товар сьогодні, завтра Ви його отримаєте у своєму місті.

СВІТИЛЬНИКИ СТЕЛЬОВІ: ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРИ І ФОРМИ.

Світлодіодні світильники можуть бути самої різної форми: круглі, квадратні, овальні, прямокутні. При виборі світильника потрібно звернути увагу не тільки на дизайн і зовнішній вигляд, але і технічні характеристики. Так, наприклад, потрібно розуміти, що якщо хочете зробити акцент на чомусь, тобто підсвітити якийсь елемент, то потрібно вибирати світильник з вузьким кутом світіння 30-90 градусів. При виборі світильників для основного освітлення, ви зіткнетеся з проблемою, що підлога буде висвітлений добре, а стіни повністю темні і буде здаватися, що світла дуже мало. В цих випадках буде краще купити LED SMART панелі з широким кутом світіння 120-180 градусів. Таким чином, вийде м'яке рівномірне освітлення.

Другий момент, на який потрібно звернути увагу при виборі освітлення, це потужність світильників. Для квартири буде достатньо 4-6 Вт світлодіодним потужності на 1 м2.

А якщо самі не зможете порахувати, телефонуйте в наш інтернет-магазин і ми вам допоможемо.