Фільтр

Форм-фактор
Вентилятор
Роз'єм PCI Express
Роз'єм SATA

Блоки живленняТоварів: 193.

на сторінці
Показано 25 - 36 з 193 товарів
Показано 25 - 36 з 193 товарів

В категорії представлені універсальні блоки живлення, комп'ютерні блоки живлення та блоки живлення для ноутбуків. До універсальних відносять блоки живлення для світлодіодних стрічок, телевізорів, моніторів, ТВ-тюнерів, автомагнітол, автомобільних підсилювачів, роутерів, маршрутизаторів, комп'ютерних вентиляторів, ламп для манікюру і т. д.

БЛОКИ ЖИВЛЕННЯ ДЛЯ СВІТЛОДІОДНИХ СТРІЧОК. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ.

Ви часто, напевно, чули слова драйвер, перехідник, адаптер або блок живлення для світлодіодних стрічок, але не розуміли різниці або не знали, як правильно назвати пристрій, який перетворює напругу або струм. Тоді давайте почнемо з засад. Будь-які побутові пристрої, такі як світлодіодні стрічки, світлодіодні лампочки, телевізори, ноутбуки, роутери та інші пристрої, як правило, працюють на постійному струмі низької напруги. Отже для живлення цих пристроїв від мережі 220 Вольт змінного напруги потрібен якийсь перехідник. Це пристрій і називають блоком живлення, а всі інші слова - це його синоніми. В інтернет-магазині «Домашній Електрик» представлена дуже широка лінійка, у нас можна знайти не тільки блоки живлення для світлодіодних стрічок, але і для будь-яких інших пристроїв.

ХАРАКТЕРИСТИКИ, ЗА ЯКИМИ ДІЛЯТЬСЯ БЛОКИ ЖИВЛЕННЯ.

1. По напрузі 5, 9, 12, 24 Вольта. Напруга підбираєте у відповідності з напругою, яка використовується у вашому пристрої.

2. По потужності від 6 до 360 Вт Ват. Потужність теж дивимося на нашому пристрої. Завжди вибирайте з запасом 25-30% і округляйте в більшу сторону. Не бійтеся вибрати дуже потужний блок живлення. Часто чуєш від людей, що мені, наприклад, потрібно 60Вт, а більше не можна, а то згорить мій телевізор. Це міф. Підбирати точно потрібно тільки напруга. Навіть якщо використовувати блок живлення 300Вт, пристрій візьме таку потужність, яка йому потрібна, і не більше, а блоку буде просто легше працювати і він прослужить багато років.

3. Зовнішньому виконанню і вологозахисту: у нас є розетковий тип, «ноутбучний» тип, негерметичні в металевому корпусі і повністю герметичні. Який вибрати, вирішувати вам. Ми б рекомендували використовувати герметичні блоки харчування в місцях, де не можна уникнути попадання води на блок. В інших випадках рекомендуємо купити блок живлення в металевому корпусі, ціна на який значно нижче, він краще охолоджується, значить, довше пропрацює. Розеткові та ноутбучні вибирають, коли є жорсткі критерії до зовнішнього вигляду, але потрібно розуміти, що ці блоки закриті пластиковим корпусом, значить, охолодження буде не достатня, тому краще залишити хороший запас по потужності.

4. По напрузі: постійну або змінну. Найчастіше використовуються блоки на постійну напругу, але існують специфічні пристрої, для яких потрібно змінну напругу. В нашому магазині ви можете купити блоки живлення змінного напруги виробництва України, відгуки покупців про яких дуже хороші.

А якщо захочете купити блок живлення для світлодіодної стрічки в Києві, то немає нічого простіше. Ми відправляємо блоки харчування в будь-яку точку України і в Києві блок живлення ви отримаєте на наступний день після замовлення.