Контролери RGB, диммери, підсилювачіТоварів: 40.

на сторінці
Показано 37 - 40 з 40 товарів
Показано 37 - 40 з 40 товарів

КОНТРОЛЕРИ ДЛЯ СВІТЛОДІОДНОЇ СТРІЧКИ, ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ.

Напевно, зараз немає людини, яка не чула б про світлодіодних стрічках. Але чи всі знають, що існують цікаві аксесуари для світлодіодних стрічок.

Наприклад, що таке диммер для світлодіодної стрічки? Диммер – це пристрій дозволяє зменшувати яскравість світлодіодної стрічки. Ви скажете, навіщо він потрібен? Адже від світлодіодної стрічки і так не дуже багато світла. Відповідь проста, якщо хочеться створити інтимну обстановку, або якщо Ваша дитина боїться засинати без світла, що робити? Правильно, плавно зменшуємо яскравість на диммере і насолоджуємося м'яким рівномірним світлом від світлодіодної стрічки.

А що таке контролери rgb стрічки, це не той же диммер? Ні, контролери це щось інше, хоча у багатьох з них функція регулювання яскравості присутній. А ціна на ці пристрої не така велика, щоб відмовляти собі в естетичному задоволенні. Диммер може тільки вмикати/вимикати і управляти яскравістю одноколірної стрічки. А якщо Ви вибрали стрічку RGB, то для неї потрібно буде використовувати спеціальний контролер. Світлодіод RGB стрічки не такий як у одноколірної стрічки, він має шість ніжок і складається з трьох кристалів червоного, зеленого і синього, а стрічка підключається відповідно чотирма проводами, мінус червоний, синій, зелений і загальний плюс, завдяки чому стрічка може світитися цими трьома основними кольорами. А якщо ми підключимо стрічку до rgb контролеру, то зможемо не тільки змішуванням трьох кольорів одержати будь-який колір, але і задавати різні динамічні режими миготіння.

ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ КОНТРОЛЕРИ ДЛЯ СВІТЛОДІОДНОЇ СТРІЧКИ?

Відмінностей дуже багато, давайте розбиратися.

В першу чергу всі контролери діляться на контролери з інфрачервоним пультом, радіо пультом або ж без пульта зовсім. А це дуже важливо, контролери без пульта ми не розглядаємо, оскільки їх застосування дуже обмежено, а от який вибрати пульт, радіо або інфрачервоний – має значення. Інфрачервоний пульт потрібно буде завжди направляти на спеціальний датчик, а це не завжди зручно. Простіше використовувати контролер з радіо пультом, який буде працювати і через гіпсокартон і навіть через стінку. Далі можна звернути увагу на кількість кнопок на пульті, чим їх більше, тим більше квітів можна вибрати і тим більше просто управляти стрічкою. Хороші відгуки в Україні отримали музичні контролери з вбудованим мікрофоном, завдяки додаванню цієї функції, можна насолоджуватися справжньою світломузикою і влаштовувати веселі вечірки.

Варіантів маса, якщо захочете купити контролер для світлодіодної стрічки в Києві, то навіть не замислюйтесь, зателефонуйте в наш інтернет-магазин і ми підберемо вам все, що потрібно.