ЛіхтарикиТоварів: 120.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 120 товарів
Показано 13 - 24 з 120 товарів

Надійний кишеньковий ліхтарик може знадобиться будь-якій людині незалежно від роду його діяльності. Ліхтарики, які можна знайти на полицях магазинів електротоварів, відрізняються за вартістю з-за своїх технічних характеристик. Більшість з них ні чим не відрізняються від класичних ліхтариків, які знайомі з дитинства.

Наш інтернет-магазин пропонує вам купити світлодіодні ліхтарики, які з недавніх пір завоювали високу популярність. Секрет успіху даного приладу – порівняно невисока ціна, великий термін експлуатації без підзарядки, порівняно невелика вага і габарити, а також висока яскравість і дальність освітлення.

ОБИРАЄМО СВІТЛОДІОДНІ ЛІХТАРИКИ

Почнемо з того, що світлодіодний ліхтарик – це складний електронний прилад, який може виготовлятися як у пластиковому, так і в алюмінієвому корпусі. В голові led-ліхтарика встановлюють драйвер мідної або алюмінієвої підкладкою. Сам драйвер монтується на латунному або мідному цоколі. На підкладку за допомогою теплопровідного клею приклеюють світлодіод. Зверху встановлюється спеціальне скло з ущільнювачем. В результаті ми отримуємо потужний світловий потік, який може висвітлювати предмети на відстані 400 метрів, а іноді і більше.

LED ліхтарик в обов'язковому порядку повинен бути оснащений потужним акумулятором. Батарея повинна видавати високий струм, тому часто для живлення ЛІД ліхтарика застосовують літієві акумулятори підвищеної ємності. Якщо орієнтуватися на відгуки споживачів, то при нормальному акумуляторі вартість ліхтарика зростає несуттєво, а термін експлуатації і ефективність збільшуються.

Бюджетні серії LED ліхтариків, які коштують порівняно недорого, можуть харчуватися від звичайних батарейок АА. У цих виробів відомих брендів є незаперечна перевага – невелика вартість, тому вони і користуються великим попитом як у Києві, так і в інших населених пунктах України.

Світлодіодні ліхтарики популярні серед туристів, рибалок і грибників, так як мають невеликий розмір і працюють довго. Ми гарантуємо, що ліхтарики, куплені у нас, ніколи не підведуть. Заміну батарейок можна провести самостійно, це передбачено конструкцією корпусу. Якщо ж виникнуть проблеми з працездатністю драйвера або світлодіодів, то необхідно буде звернутися до фахівця для проведення ремонту.