Світлодіодні лампочкиТоварів: 183.

на сторінці
Показано 133 - 144 з 183 товарів
Показано 133 - 144 з 183 товарів

Світлодіодні лампочки вийшли на ринок не так давно, але їх популярність весь час зростає. Виробники змогли поєднати в одному корпусі і потужні світлодіоди, і блок живлення для них.
ЛІД лампи порівняно з традиційними мають масу переваг, обсяги продажів зростають пропорційно зростанню потужності та зниження ціни. Це технічне рішення дозволяє споживачеві замінити галогенні, люмінесцентні та звичайні лампи розжарювання на більш довговічні і найекономніші LED лампи.
Купити ЛІД лампи в інтернет-магазині варто з різних причин. Перерахуємо основні:

  • економічність експлуатації – дані джерела світла споживають електроенергії у 5-10 разів менше ніж їх традиційні аналоги
  • ресурс – зазвичай лід лампа може прослужити до 50 000 годин
  • простота переходу на світлодіодні лампи – виробники виводять на ринок джерела світла зі стандартними цоколями, вам просто необхідно встановити їх у відповідний світильник
  • екологічність – даний тип не містить шкідливих для людини речовин і не чинить негативного впливу на нього

На що звернути увагу при виборі ЛІД ламп

Будь-яка ЛІД лампа буде мати переваги, перераховані вище. Але в неї є ряд властивостей, на які необхідно звернути увагу при підборі. Серед них основними можна вважати:

  • колірну температуру
  • світловий потік, його потужність
  • тип цоколя і його габарити
  • конструктивні особливості
  • напрямок світіння
  • напруга живлення
  • коефіцієнт світловіддачі.

Розглянемо всі перераховані параметри більш докладно. Почнемо з колірної температури. За цим параметром споживач може визначити, який колір буде давати LED лампа. Якщо у світлодіодів колірна температура буде перебувати в межах 2200-3000 До, то це відповідає лампі розжарювання з температурою кольору 3400-4500 До – ми отримуємо теплий білий світ. Такі джерела світла часто застосовують у квартирах . Якщо вам потрібно застосувати ефективне освітлення в підсобному приміщенні, де немає вікон, то ми рекомендуємо звернути увагу на пристрої з температурою світіння в 6500 К – холодний білий світ, який різко окреслює контури предметів.
Такі параметри, як світловий потік і потужність, визначають, наскільки багато світла дасть ЛІД лампа світлодіодна. Для того, щоб зробити правильні розрахунки, приймають, що 1Вт потужності даного типу джерел світла відповідає 8 Вт ламп розжарювання і приблизно 2 Вт економок.
Світловий потік вимірюється в люменах, цей параметр визначає потужність самого світлового випромінювання.
Коефіцієнт перенесення кольорів використовується для того, щоб визначити, наскільки природно виглядають для людського ока об'єкти, освітлювані джерелом світла. Ми рекомендуємо вибирати ЛІД лампочки, у яких даний коефіцієнт дорівнює 70 і вище.
Такий параметр, як напрям світіння, описує, під яким кутом падає світло від джерела. Світло може бути спрямованим, як у прожектора, або розсіяним – такі лампи найбільше підходять для приміщень.

Варіанти конструкцій LED ламп

Так як виробники постійно намагаються знизити вартість і збільшити ефективність світлодіодних ламп, то їх конструкція постійно зазнає змін. Але і в ній є свої основні елементи:

  • світлодіоди
  • радіатор охолодження, особливо в потужних моделях
  • драйвер, який перетворює змінну напругу 220В в постійне – це пристрій складається з випрямляча або діодного моста, згладжуючого конденсатора і ШІМ-контролера.

По напрузі світлодіодні лампочки розробляють під 220В і 12В. Останні створені для того, щоб ви могли замінити на них галогенні лампи.
Якщо класифікувати джерела світла по розташуванню світлодіодів, то дана класифікація буде дуже різноманітною. Зустрічаються лід лампочки, у яких світлодіоди розміщені, як зерна на качані кукурудзи. Нерідко світлодіоди мають на рівному майданчику або поверхні півсфери. Активно використовуються джерела світла у вигляді світлодіодних ниток.
Перш ніж купити світлодіодні лампи в Києві, необхідно вирішити для себе, які саме і в якій кількості вам необхідні. Ціна в цих джерел світла достатньо висока, тому вони постійно стають предметом пошуків під гаслом «де купити дешевше». Більшість користувачів на 100% згодні з тим, що лампа на світлодіодах – корисний прилад, який допомагає економити, але не всі готові її купити.
Наш інтернет-магазин пропонує не тільки великий вибір світлодіодних джерел світла, але і адекватні ціни, які зроблять для вас більш доступними ці сучасні джерела світла.
Щоб не купити недорого лампочку, яка вам просто не підійде за формою або конструкції, потрібно розуміти, якими можуть бути різновиди і від чого вони залежать. Єдиної класифікації не існує, тому пропонуємо вам кілька основних варіантів.
За світінням світлодіодна лампа LED може бути:

  • загального призначення – вона як раз і використовується для формування внутрішнього освітлення будинків, квартир та інших приміщень, випромінює приємний розсіяне світло
  • спрямованого світла – зазвичай їх застосовують для формування підсвічування чого-небудь – ці джерела світла дозволяють акцентувати увагу на певному предметі: картині, предмет на вітрині і так далі
  • лінійні – зазвичай мають вигляд трубки з цоколем, який можна повернути, завдяки чому можна змінювати кут освітлення – часто використовують в офісних приміщення.

Ціна на світлодіодні лампи в Києві частково залежить від типу їх цоколя. Цей параметр важливий, так як лампочку з невідповідним цоколем ви просто не зможете встановити у ваш світильник.
Як і звичайна, світлодіодна лампа LED може мати такі варіанти цоколя:

  • цоколь Едісона, позначається буквою Е – має форму різьблення, що робить її схожою на звичайну лампу розжарювання. Цифра поряд з літерою Е вказує на діаметр з'єднання в міліметрах. Найпоширенішими є E27 і Е14. Даний тип використовується для роботи в світильниках, підключених до 220 В, їм не потрібні спеціальні адаптери
  • контактний цоколь (G) – пара контактів встановленої довжини і товщини, можуть мати вигляд дротяних петельок. Цифра в маркуванні вказує на відстань між штирькамі, а іноді - діаметр окружності цоколя. Маленькими літерами позначають кількість штирьков. У даного типу ламп є два варіанти: для мережі з напругою 220 В і для низьковольтних мереж (12/24 В).