НОВОРІЧНІ ЯЛИНКИТоварів: 35.

на сторінці
Показано 25 - 35 з 35 товарів
Показано 25 - 35 з 35 товарів

ШТУЧНІ ЯЛИНКИ – ДОВГОВІЧНИЙ І ПРАКТИЧНИЙ СИМВОЛ НОВОРІЧНОГО СВЯТА

В останній третині грудня в повітрі буквально відчувається атмосфера свята і веселощів. До Нового року залишаються лічені дні, і в усьому світі починається підготовка до цієї події. Звичайно, в різних куточках земної кулі існують свої специфічні традиції, але є ритуали, які залишаються незмінними, принаймні, в північних регіонах. І один з них – це прикраса будинку ошатним новорічним деревцем. Раніше в його якості виступали «лісові гості» - живі ялини і сосни – а сьогодні практично повсюдно використовуються штучні ялинки.

Однією з причин їх популяризації є турбота про навколишнє середовище. І дійсно: уявіть собі, що буде з екологією нашої планети, якщо кожен рік будуть вирубуватися мільйони дерев! А штучні ялинки, при їх доступною ціною і естетичної привабливості, дозволяють не витрачати даремно цінний природний ресурс. До того ж, за відгуками, вони мають масу переваг перед своїми живими «побратимами».

ОЧЕВИДНІ Й ПЕРЕВІРЕНІ БЕЗЛІЧЧЮ СПОЖИВАЧІВ ПО ВСЬОМУ СВІТУ ПЛЮСИ ШТУЧНИХ ЯЛИНОК

Останнім часом все більша кількість покупців з Києва та інших міст України напередодні Нового Року вирішують придбати штучну ялинку. І справа не стільки в прийнятною ціною рукотворних «лісових красунь», скільки в їх численних достоїнствах. Яких саме?

  • Бездоганний зовнішній вигляд. Пишна хвоя, симетричне розташування гілок і ідеальні пропорції – сучасні технології дозволяють створювати новорічні дерева, що немов зійшли з картинки!
  • Довговічність. Достатньо купити один раз штучну ялинку, щоб на довгі роки позбавити себе від відвідин новорічних базарів та ярмарків. Ви просто дістаєте з комори або комори деревце з ПВХ, расправляете гілочки - і святкова атмосфера тут як тут.
  • Простота у догляді. Живу ялинку необхідно поливати і періодично прибирати місце її установки від голок, у разі штучної всі ці додаткові клопоти залишаються «за кадром».

До того ж сучасна продаж дозволяє кожному підібрати ялину або сосну, яка підходить за всіма параметрами. Сьогодні на ринку можна знайти новорічні дерева різних відтінків, висоти і навіть «зі спецефектами» у вигляді снігу або позолоти.

З ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНОМ «ДОМАШНІЙ ЕЛЕКТРИК» КУПІВЛЯ ШТУЧНИХ ЯЛИНОК ЗАЙМАЄ МІНІМУМ ЧАСУ

Інтернет-магазин «Домашній електрик» дає можливість вибрати новорічну ялинку з великого асортименту продукції та оформити її доставку в будь-яку точку України. Відшукайте в нашому віртуальному каталозі деревце своєї мрії –і дуже скоро воно прикрасить Ваш дім!