Фільтр

Кількість світлодіодів на 1 метр
Контролер
Датчик руху

СВІТИЛЬНИКИ СВІТЛОДІОДНІТоварів: 1053.

на сторінці
Показано 697 - 708 з 1053 товарів
Показано 697 - 708 з 1053 товарів

З найдавніших часів людина ховається від негоди в оселі. Всередині завжди повинно бути тепло і затишно, а також обов'язково світло. За всю історію людства світильники пройшли шлях еволюційного розвитку від скіпки до сучасних варіантів. Світлодіодні світильники є сьогодні найвищою точкою цієї еволюції.
Для організації світлодіодного освітлення як всередині будівель і споруд, так і зовні, використовую ться різні LED світильники. За типом їх можна розділити на наступні групи:

  • світлодіодні стрічки - часто застосовую ться для декорування інтер'єрів та меблів, може використовуватися як для підсвічування ніш у стінах, так і для оформлення полиць у вітринах магазинів
  • прожектори використовуються замість вуличних ліхтарів для освітлення двору або паркування. Можливо організувати включення/вимикання при наявності руху або часу доби
  • точкові світильники - одне з кращих рішень для підвісних стель і освітлення, вбудованого в меблі. Набагато зручніше використовувати, так як немає необхідності в додатковій вентиляції, як у галогенок
  • LED світильники панельного типу - заміна світильників растрового типу, використовуваних в стелі Армстронг
  • декоративні світильники - не звичайний освітлювальний прилад, а скоріше справжній витвір мистецтва
  • світлодіодні лампочки для стандартних цоколів - забезпечують легкий і швидкий перехід на світлодіоди
  • плиткові - максимально захищені від зовнішніх впливів, витримують як фізичні, так і атмосферні навантаження
  • підводні - використовуються в штучних водоймах, басейнах, повністю безпечні для користувача
  • для підсвічування рослин - садовий ландшафт отримає додаткове оформлення, стане більш унікальним
  • спеціально розроблені для об'єктів ЖКГ - виробники застосовують всі відомі антивандальні технології, що забезпечують стійкість до перепадів температури і стрибків напруги.

Всі перераховані світлодіодні світильники працюють на одному і тому ж принципі, вони розрізняються по призначенню, яке формує їх характеристики і конструктивні особливості.

Світлодіодні світильники в деталях

Ціна на світлодіодні світильники зазвичай вище, ніж на ті, що працюють з лампами розжарювання, економки або галогенками. Але при цьому кожен світлодіодний світильник має набагато більший термін служби – проміжок часу може перевищувати 50 000 годин. Крім цього багато світлодіодні лампи і люстри мають високий ступінь захисту від попадання вологи і пилу, наприклад, підводні і плиткові. Звичайні освітлювальні прилади в таких умовах ви використовувати не зможете: почасти через те, що вони гріються, а частково-за високих показників необхідного напруги.
Світлодіодне освітлення може бути як окремими, так і вбудованим. Для організації першого застосовують світлодіодні стрічки. Для освітлення вулиць, парковок, дитячих майданчиків та інших подібних місць найчастіше використовують спеціалізовані ЛІД світильники – прожектора: вони здатні висвітлити більшу територію, яскраво змалювавши всі контури, з мінімальними витратами електроенергії.
Наш інтернет-магазин пропонує купити світлодіодний світильник на кращих умовах. Для цього вам потрібно вибрати підходящий варіант і оформити замовлення. Ми працюємо лише з тими виробниками, за якість яких готові відповідати. У нас ви ніколи не знайдете продукції сумнівної якості, єдиною перевагою якої є низька ціна. Наша компанія завжди дбає про своїх клієнтів, пропонуючи їм кращі товари та рішення за оптимальною ціною. Судячи з відгуків наших постійних клієнтів, серед яких ми хочемо бачити і вас, нам це вдається в повному обсязі.

Переваги лід світильників

Світлодіодний світильник в Україні давно перестав бути дивиною, один з варіантів можна знайти в будь-якому будинку. Якщо у вас ще немає стаціонарних, то швидше за все є хоча б один світлодіодний ліхтарик. ЛІД світильники в Києві замовляють досить часто, адже з ними можна не піклуватися про економію навіть при підвищенні тарифів на електроенергію.
Варто виділити основні переваги, якими володіють світлодіодні освітлювальні прилади. Серед них:

  • великий термін безперебійної роботи – 6 років або 50 000 годин
  • високий рівень світловіддачі – до 100 люмен на 1Вт (у стандартних лампочок це 25 люмен максимум)
  • при включенні світлодіодам не потрібен розігрів, вони відразу працюють на максимумі
  • світильники на світлодіодах повністю безпечні для здоров'я людини.

За цей вид світильників дійсно варто сплатити їх вартість, кожна витрачена вами гривня обернеться щоденної економією і відсутністю витрат на ремонт і часту заміну джерел світла.

Застосування led світильників

Завдяки їх особливостям, світлодіодні світильники можна використовувати в самих різних умовах. При проведенні класифікації призначення можна виділити наступні:

  • для освітлення житлових і побутових приміщень – приватних будинків, квартир, офісних приміщень
  • для організації декоративного підсвічування
  • для формування зовнішньої підсвічування різноманітних будівель, споруд, а також об'єктів садово-паркової архітектури і скульптури
  • для експлуатації в умовах вулиці (з високими показниками IP)
  • для використання в освітленні промислових об'єктів і підприємств торгівлі.

Як бачите, світлодіодні світильники можна застосовувати скрізь. Якщо вас досі бентежить їх вартість, то шляхом нескладних математичних обчислень ви самі зможете собі довести, що їх дуже вигідно використовувати. При цілком прийнятних первісних витратах ви отримуєте постійну економію на електроенергії. З урахуванням того, що ціни на неї постійно збільшуються, термін, за який ви виправдаєте початкові витрати, дуже швидко зменшиться.
Нагадаємо, що купівля якісного обладнання, в тому числі і світлодіодного - запорука його довгої та безперебійної експлуатації.