ПарковіТоварів: 156.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 156 товарів
Показано 13 - 24 з 156 товарів

Для освітлення пішохідних доріжок у скверах і парках, а також у дворах приватних володінь, ресторанів і готелів використовуються паркові світильники. Вони застосовуються як для освітлення, так і для декорування території. Як і будь-який електроприлад, який працює на вулиці, світильник для парків повинен мати відповідні технічні характеристики.

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір паркових світильників. У нас ви можете придбати їх в будь-якій кількості, будь-які моделі з каталогу завжди є в наявності на складі.

ОСОБЛИВОСТІ ВИБОРУ ПАРКОВИХ СВІТИЛЬНИКІВ

У зв'язку з тим, що електроенергія постійно дорожчає, важливим питанням при виборі паркових світильників є їх енергоефективність. З цієї точки зору кращими вважаються натрієві і світлодіодні світильники. На другому місці влаштувалися металогалогенні і енергозберігаючі лампи, які встановлюють у тому випадку, якщо потрібно організувати освітлення високої якості.

Для тих, хто хоче встановити в парку або саду світильники тільки з метою висвітлення навколишньої території, ми рекомендуємо придбати спеціалізовану вуличну підсвічування. У неї не занадто висока ціна, ніг судячи з відгуків маса переваг. Ці світильник можна вбудовувати в самі доріжки, так і в стіни будівель. Більшість подібних світлових приладів працюють від сонячних батарей, тобто заражаються протягом дня, а ввечері віддають акумульовану енергію.

Якщо вам потрібно висвітлити більшу територію, то для цих цілей використовуються прожектора. Їх також можна віднести до категорії паркових світильників, так як цей вид освітлювальних приладів часто використовується для освітлення майданчиків в зонах відпочинку. Прожектор однозначно знадобиться для освітлення паркування, дитячого майданчика, басейну, ганку, під'їзної доріжки або спортивного майданчика. Як у Києві, так і в інших містах України все частіше застосовують прожектори зі світлодіодами. У них цілком прийнятна вартість, вони висвітлюють велику територію, при цьому споживаючи мінімум електроенергії. Такі прожектора рівномірно освітлюють всю територію, на якій вони встановлені.

Вибираючи паркові світильники, які будуть розташовані на вашій території, в меншій мірі звертайте увагу на вартість, адже технічні характеристики і ступінь захищеності від зовнішніх впливів в цьому випадку набагато важливіше.