Архітектурні світильникиТоварів: 174.

на сторінці
Показано 13 - 24 з 174 товарів
Показано 13 - 24 з 174 товарів

Сучасна архітектура все більше схиляється в багатьох стилях до суворості форм, мінімалізму прикрас і функціональності в усьому. Моду тут задають скандинавські країни, в яких заміські будинки будують саме в такому стилі. Вуличні світильники модерн чудово поєднуються з подібним архітектурним дизайном.

Напрямок модерн з кожним роком набуває все нових і нових шанувальників в Україні. Наш інтернет магазин пропонує купити вуличні світильники модерн в Києві в будь-який зручний час.

ОСОБЛИВОСТІ ВУЛИЧНИХ СВІТИЛЬНИКІВ МОДЕРН

Вуличні ліхтарі активно використовують на дачних ділянках, у приватних маєтках, поруч з таунхаусами та на територіях промислових підприємств. Світильники в стилі модерн відрізняються від виробів класичного стилю простотою і лаконічністю форм, наявністю світлодіодів в якості джерел світла, датчиків руху і консолі, яку можна повертати.

При вдалому розташуванні вуличні світильники модерн практично непомітні в загальному ландшафті, але при цьому їх світло просто незамінний у будь-якому куточку саду, поруч з верандою або альтанкою. З їх допомогою часто висвітлюють фасади будівель, під'їзні доріжки, виділяють зони відпочинку.

У садово-парковому ландшафті часто використовуються світильники, чий плафон має форму сфери. Є такі світильники в стилі модерн: сам плафон залишається без змін, але при цьому ніжка виконана хромованою, без зайвих елементів і декору. Судячи з відгуків споживачів, такі моделі світильників відмінно вписуються в будь-який стиль будинку.

Вартість вуличних модернових світильників більшою мірою залежить від їх розмірів і форми. За формою світильник модерн дуже відрізняється від класичного, так як не має яскраво вираженого плафона, джерело освітлення монтується прямо в верхню частину опори або на виносну консоль.

Для зручності користувача багато моделей даного класу світильників мають механізм обертання джерела світла, що дозволяє оптимально регулювати напрямок світлового потоку. Світильники модерн випускаються серіями, в яких є і наземні освітлювальні прилади, і бра, і підвісні моделі.

Вуличні світильники можуть використовувати або світлодіодні плати, або звичайний патрон, в який встановлюється світлодіодна лампа. Термін служби джерел світла складає близько 50 000 годин, тобто при правильному виборі витрати на експлуатацію будуть мінімальними.