Категорії

Світлодіодне освітлення: тенденції світового ринку

Світлодіодне освітлення: тенденції світового ринку

Повсюдне застосування світлодіодного освітлення змінило весь звичний світ. Це новітня технологія освітлення, яка стала справжнім проривом в області світла з часу появи першої лампочки Ілліча.
Світлодіодне освітлення являє собою вигідну і безпечну альтернативу звичайним лампам розжарювання. З кожним роком все частіше можна зустріти ефективні способи застосування такого освітлення в повсякденному житті: освітлення вулиць, тунелів, переходів, а також для індикації в приладах, в габаритних ліхтарях і сигналах гальмування в автомобілях, освітлення коридорів, парадних в під'їздах і будинках, освітлення робочих місць і технічних зон на підприємствах, освітлення торгових залів, вітрин і вивісок магазинів, освітлення складів, сховищ і багато іншого.
Активний і прогресивний розвиток світлодіодних технологій і поява внаслідок цього потужних, ефективних світлодіодних приладів для освітлення, безсумнівно, незабаром потіснить звичайні джерела світла. Це відкриє новий ринок для альтернативних світлодіодних виробів у освітленні.
Використовуючи світлодіодні лампи, світильники, стрічки та інші варіанти приладів, ви відкриєте для себе всі переваги і необмежені можливості цього джерела світла. По-перше, економія електроенергії від 25 до 80%, по-друге, тривалий термін експлуатації, по-третє, екологічно чисті та безпечні прилади, по-четверте, можливість реалізувати свої фантастичні ідеї щодо поліпшення освітлення свого житла, магазину, галереї та інше.
Ще одна перевага в порівнянні з лампами — спрямоване випромінювання і термін служби при роботі в номінальному режимі не менше 50000 годин. На відміну від люмінесцентних і газорозрядних ламп світлодіоди не містять ртуті. Тому використані лампи безпечні для навколишнього середовища, а з їх утилізацією не виникає проблем.