Категорії

Світлодіодна стрічка для підсвічування

Світлодіодна стрічка для підсвічування

 

Світлодіодна стрічка-бюджетний і простий спосіб прикрасити інтер'єр житлового або торгового приміщення, а також фасад цілої будівлі. Серед переваг таких світлодіодів на стрічці можна назвати її клейку основу і гнучкість ПВХ матеріалу, що дозволяє легко встановлювати стрічку практично на будь-яку поверхню і дає безмежні можливості підсвічування квартири, декорування меблів, стелі та інших елементів інтер'єру. Цей пристрій широко застосовується і для рекламної підсвічування, і для своєрідного тюнінгу автомобіля — для підсвічування днища або приладової панелі машини.

Переваги світлодіодної стрічки:

- низький рівень енергоспоживання;

- безпечна в експлуатації,

- зручна і проста у використанні,

- великий вибір кольорів світіння стрічки,

- можливість вибору необхідної довжини.

В основному Гнучка світлодіодна стрічка відмінно підходить для створення оригінального дизайну інтер'єру, підсвічування стелі, меблів і декоративних елементів. Ще однією її перевагою є те, що вона практично не нагрівається. За допомогою світлодіодної стрічки ви без побоювань можете підсвічувати пластик, тканини і дерево. Однак слід враховувати, що в процесі експлуатації блок живлення (трансформатор) нагрівається, тому потрібно добре продумати безпечне і легкодоступне місце його установки.
Особливо слід відзначити RGB-стрічки, які можуть змінювати колір світіння за допомогою спеціального контролера. Led-стрічки також можуть бути з фронтальним і бічним світінням. У дизайні екстер'єрів, інтер'єрів, в підсвічуванні рекламних вивісок і конструкцій, у виготовленні лінійних приладів освітлення, як правило, використовують прилади з фронтальним світінням. А ось стрічки з бічним світінням доцільніше встановлювати в тих випадках, коли потрібно направити промінь світла паралельно поверхні стрічки, або в невеликих отворах.
За допомогою такого типу освітлення ви можете легко експериментувати з багатоярусним освітленням, створюючи химерні форми і об'ємні ефекти. Якщо ви хочете виділити певну частину вашого інтер'єру, акцентувати на ньому увагу за допомогою світлових ефектів, всього цього легко можна досягти, застосовуючи світлодіодну стрічку.

Шукайте якісні світлодіодні стрічки? Ласкаво просимо в інтернет-магазин "домашній Електрик"! У нас представлені стрічки різних кольорів: червоного, синього, зеленого, жовтого, білого, RGB, вологозахищена і без захисту від вологи.