Категорії

Світлодіодні лампи

Світлодіодні лампи

З кожним роком на сучасному ринку побутових товарів з'являється все більше приладів, які роблять наше життя комфортнішим і зручнішим. До таких нововведень можна віднести і світлодіодні Led лампи, які стали прекрасною альтернативою звичним джерелам світла.

Прогрес, звичайно ж, торкнувся і сфери освітлювальних технологій. Мініатюрні прилади дуже швидко завоювали свою нішу і широко використовуються в багатьох сферах нашого життя. На відміну від звичайних ламп розжарювання вони не виробляють великої кількості тепла і не споживають багато електроенергії. Тому світлодіодні лампи-дуже вигідне придбання. Світлодіодні енергозберігаючі лампи часто використовують для декоративного підсвічування фонтанів, басейнів, фасадів будівель, для житлових, виробничих і громадських приміщень.

Переваги світлодіодних ламп:

- тривалий термін служби (50 000 годин або 12 років при використанні по 10-12 годин на добу),

- економічність,

- багатофункціональність,

- стійкість до всіляких зовнішніх впливів, ударо - і віброміцність,

- відсутність теплового випромінювання;

- не продукують інфрачервоний або ультрафіолетовий спектри випромінювання, тому світильники такого типу не привертають до себе літаючих комах,

- широкий діапазон робочих умов (температура, вологість);

- простота в експлуатації, обслуговуванні та утилізації,

- працюють від різних видів напруги;

- вироби не містять небезпечних речовин або шкідливих компонентів,

- безпечні для навколишнього середовища,

- освітлення світлодіодною лампою істотно відрізняється більшою контрастністю і більш яскравою передачею кольору, ніж люмінесцентні і газорозрядні лампи.

Інтернет-магазин "домашній електрик" пропонує широкий асортимент світлодіодного обладнання, в тому числі і світлодіодних ламп з найбільш популярними цоколями MR16, Е14, Е27, GU10, Т8, розраховані на напругу 12, і 220 В.наприклад, тип лампи Е27 призначений для заміни люмінесцентних ламп і ламп розжарювання. Е14-маленькі, з "вузьким цоколем" лампи призначені для домашнього використання, вони знаходять застосування в декоративних світильниках, живляться від мережі 220 В. Лампи GU10 і MR16-відмінна альтернатива і надійна Заміна галогенним лампам, застосовуються для внутрішнього освітлення житлових приміщень, для декоративного підсвічування всередині приміщень, об'єктів роздрібної торгівлі, що вимагають концентрованого, спрямованого пучка, живляться від мережі 220 В.Т8 – це Заміна люмінесцентних ламп в офісних і промислових світильниках.

Якщо ви шукайте якісні світлодіодні лампи, - Ласкаво просимо в наш інтернет-магазин! Детальна інформація та технічні характеристики кожної моделі вказані в описі товару.