ПрожекториТоварів: 25.

на сторінці
Показано 25 - 25 з 25 товарів
Показано 25 - 25 з 25 товарів

ПРОЖЕКТОР – НАЙБІЛЬШ СУЧАСНИЙ ПРИЛАД ДЛЯ СТВОРЕННЯ ЯСКРАВОГО ТОЧКОВОГО ОСВІТЛЕННЯ

Технології розвиваються і рухаються вперед семимильними кроками. І якщо ще кілька десятиліть тому вулиці і проспекти висвітлювалися виключно ліхтарями, то сьогодні багато будівлі, білборди, майданчики та інші об'єкти в Києві та інших регіонах України прикрашають більш сучасні прилади – прожектори. Вони являють собою конструкцію, що складається з герметичного корпусу, лампи світлодіодні, галогенною, метагалогенной, натрієвої і т. д.) і відбивача і дозволяють створити сфокусований, яскравий потік світла. Звичайно, кожна з різновидів цього освітлювального приладу має свої плюси і мінуси, але існує у подібній продукції і ряд загальних переваг:

  • будь прожектор, за відгуками, відрізняється великою міцністю – функціональні деталі захищені термо - і ударостійким склом, а металевий корпус покривається спеціальною порошковою фарбою, що робить його нечутливим до корозії і дії атмосферних опадів;
  • ці освітлювальні прилади мають тривалий експлуатаційний термін (наприклад, світлодіоди здатні забезпечити до 100 000 годин безперервної роботи, натрієві лампи – до 30 000 годин);
  • вони дозволяють економити до 70% електроенергії (у порівнянні з традиційною світлотехнікою).

Різні моделі прожектора створюють світловий потік різного відтінку та інтенсивності, тому вибір того чи іншого типу конструкції цілком залежить від завдань, які необхідно реалізувати.

ЯКІСНИЙ ПРОЖЕКТОР ОБІЙДЕТЬСЯ НЕДЕШЕВО, ЗАТЕ НЕ ПІДВЕДЕ В СКЛАДНИХ СИТУАЦІЯХ

Ціна хорошого прожектора від надійного виробника чимала, але дещо висока вартість з лишком окупається його надійністю і міцністю. Купити якісну світлотехніку – значить надовго позбавити себе від яких би то не було труднощів і клопотів з електрикою. А це особливо важливо, коли мова йде про освітлювальних приладах для вулиці – їм часто доводиться працювати у складних кліматичних умовах.

В інтернет-магазині «Домашній електрик» проблем з вибором відповідного прожектора не виникне. У нашій віртуальній галереї зібрана продукція найбільших виробників, таких, як Deluxe, Ultralight та ін. В її якості переконалося безліч покупців по всьому світу, а зовсім скоро в цьому на власному досвіді переконатися і Ви!