Світлодіодні модуліТоварів: 6.

Показано 1 - 6 з 6 товарів
Показано 1 - 6 з 6 товарів

Наявність нічний вивіски є необхідною умовою для будь-якого підприємства торгівлі або сфери послуг, а також для ресторану, кафе, клубу чи бару. Чим яскравіше світиться вивіска, тим далі її видно, і тим більше клієнтів загляне до вас «на вогник». Але оплачувати великі рахунки за електроенергію теж не дуже хочеться, тому необхідно зробити нічну рекламу не тільки яскравою, але й максимально ефективною.

Ми пропонуємо вам купити у нашому інтернет-магазині в Києві світлодіодні модулі. Ці пристрої знайшли широке застосування в прожекторах, які висвітлюють фасади будинків, елементи ландшафту або архітектурні пам'ятники. Вони дуже універсальні, тому просто вбудовуються в будь-які конструкції.

ВИКОРИСТАННЯ LED МОДУЛІВ

При використанні світлодіодних модулів ви отримуєте величезну кількість переваг. У першу чергу це зниження витрат на електроенергію, її споживання зменшується мінімум у 10 разів. Крім цього led модулі характеризуються високим рівнем кольоро - і світлопередачі. Їх дуже люблять дизайнери, так як ніщо не обмежує політ їхньої фантазії.

LED модулі характеризуються великим ресурсом і малим споживанням електроенергії, але крім цього вони повністю безпечні для екології, оскільки при їх виробництві не використовуються шкідливі речовини.

ЛІД модулі використовуються не тільки для підсвічування реклами, їх активно використовують в Україні для декоративного освітлення вулиць, фасадів та інтер'єрів. Модулі набагато простіше встановити, чим вбудовувати в конструкцію окремі світлодіоди. Завдяки цьому суттєво знижуються витрати на монтаж всієї світлової конструкції.

Для живлення модуля необхідно напруга близько 30 В, тому їх можна використовувати для підсвічування в приміщеннях з високою вологістю, наприклад, в басейні або сауні.

Відгуки споживачів говорять про те, що світлодіодні модулі – затребуваний елемент як внутрішнього, так і зовнішнього освітлення. Його ціна не занадто велика, навіть з урахуванням того, що потрібно купити досить багато модулів для отримання належного ефекту. Зате в цілому вартість проекту з освітлення реклами, фасаду чи інтер'єру буде набагато нижче.

Як і все обладнання, яке можна придбати в нас, світлодіодні модулі протестовані нашими фахівцями і визнані придатними для експлуатації в Україні. Ми гарантуємо високий рівень якості і експлуатаційних характеристик.