Для дюралайтаТоварів: 11.

Показано 1 - 11 з 11 товарів
Показано 1 - 11 з 11 товарів

Якщо ви хочете зробити світиться рекламний напис, підсвітити контур дверей або вікна, прикрасити будинок або дерево, то варто використовувати для цієї мети дюралайт. Так називають гнучкий шнур, всередину якого поміщають лампи, останнім часом їх все частіше замінюють світлодіодами. Цей світловий елемент може експлуатуватися в будь-яких умовах. Внутрішні елементи шнура чудово захищені від пилу і вологи, сам шнур стійкий до механічних і вібраційних впливів. Проблем з роботою у дюралайта не виникає в діапазоні температур від -40 до +400С.

Наш інтернет-магазин пропонує вам купити комплектуючі для дюралайта, з їх допомогою ви зможете створити будь-який світиться зображення, напис або фігуру.

Дюралайт зі світлодіодами споживає мінімум енергії і дає максимум яскравості, тому і є сьогодні дуже популярним. Комплектуючі для дюралайта повинні не тільки бути якісними, але і мати прийнятну вартість. Фахівці нашого магазина постійно стежать за цінами на ринку, пропонуючи клієнтам найвигідніші умови не тільки в Києві, а й інших містах України.

ДЮРАЛАЙТ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

Комплектуючими для дюралайта називають з'єднувальні елементи, заглушки, виделки для підключення до електромережі. Судячи з описів і відгуками ці елементи є необхідними при монтажі будь різновиди світлодіодних шнурів. Вони бувають круглими і прямокутними в перерізі, можуть світитися різними кольорами, а також працювати в різних режимах.

Як вже було сказано вище, дюралайт має високу захист від зовнішніх впливів, ступінь захищеності знаходиться на рівні IP65. Комплектуючі для дюралайта також не бояться зовнішніх впливів. Світлові шнури підходять для використання в досить екстремальних умовах.