Лампи EurolampТоварів: 16.

на сторінці
Показано 13 - 16 з 16 товарів
Показано 13 - 16 з 16 товарів

Не так давно вибір джерела світла або, іншими словами, електричної лампочки, зводився лише до визначення потужності її світіння і типом патрону. Сьогодні в магазинах з'явилася велика кількість альтернатив стандартним лампам розжарювання, серед них можна особливо виділити світлодіодні лампочки Euro LED Lamp. У лампах даного виробника використовується спеціальна технологія розсіювання світла, в основі якої лежить застосування кристала з вісьмома гранями і прозорої колби. Даний виробник так впевнений у високій якості і довговічності своєї продукції, що дає на Euro LED Lamp 10 років гарантії. Весь асортимент компанії представлений в нашому інтернет-магазині.

Як працює Euro LED Lamp

Принцип роботи всіх світлодіодних ламп, у принципі, однаковий: електрика йде не через нитку розжарювання, а через кристал. Даний елемент перетворює велику частину електроенергії у світло, а не тепло. Якщо ви вирішили купити світлодіодні лампи Euro LED Lamp в Києві, то вважайте, що відразу заощадили до 90% електроенергії і отримали джерела світла, термін служби яких у 30 разів більше, ніж у звичайних ламп. Світлодіодні Євро Ламп ЛІД не дають розсіяне світло, а спрямований, але при цьому з невеликим кутом пучка. Виробники часто використовують розсіюючі екрани і спеціальні лінзи. Як показали дослідження, для того, щоб отримати кут пучка в 1200, додаткові пристосування не потрібні. Таким чином і працює продукція Euro Lamp. При використанні продукції Євро Ламп, яку ви можете придбати в Україні, ви оціните наступні переваги:

? велика ступінь світловіддачі

? мінімальне виділення тепла

? низький рівень споживання електроенергії

? експлуатації до 100 000 годин. Всі перераховані переваги говорять про те, що світлодіодні лампи від Euro Lamp варто купувати всім.