Категорії

Світлодіодні гірлянди

Світлодіодні гірлянди

З моменту своєї першої появи святкова гірлянда зазнала безліч змін. Сучасні світлодіодні гірлянди стали набагато легше, безпечніше, більш надійними, Колір світіння став більш барвистим і сама вона стала споживати менше електроенергії. Це незамінний атрибут свята і прекрасне доповнення до веселого торжества, ідеальне рішення для створення святкової атмосфери, і не тільки на Новий Рік. Дуже часто власники кафе і ресторанів таким чином прикрашають інтер'єри та екстер'єри своїх закладів, залучаючи до себе клієнтів і закликаючи відвідувачів. Також світлодіодними гірляндами прикрашають цілі вулиці і парки міст, що надає їм ввечері і вночі воістину казковий вигляд. За допомогою гірлянд прикрашають фасади будівель, дерева та автомобільні дороги. Для цього найкраще підійдуть гірлянди, призначені для зовнішнього (вуличного) освітлення, так як вони волого - і морозостійкі.
Світлодіодні гірлянди являють собою різновид світлових прикрас, виконаних у вигляді довгого шнура з прикріпленими до нього світлодіодами. Існує величезна безліч електричних світлодіодних прикрас, і всі вони відрізняються один від одного за розміром, формою, типом і кольором світіння LED лампочок, за способом розташування проводу і кількості жил шнура. Гірлянди можуть мати постійне світіння або працювати в декількох режимах, які можна міняти за допомогою спеціального контролера для отримання різних варіантів світлодинаміки.
Основні форми світлодіодних гірлянд: гірлянда-нитка (string), гірлянда-промінь, гірлянда-бахрома, гірлянда-icicle (завіса-дощ), гірлянда-мережа (net), гірлянда-curtain (штора), гірлянда «тануть бурульки» і світловий провід - дюралайт. Всі вони відмінно підійдуть для прикраси фасадів будівель або для декорування домашнього інтер'єру. Для прикраси кожного об'єкта, як правило, використовують певний тип гірлянд. Наприклад, дерева прикрашають "тануть бурульками«, новорічні ялинки наряджають гірляндами-нитками, гірляндами-кульками, а для оформлення вітрин і світяться вивісок використовують гірлянду» дощ«,» штору" або гірлянду-дюрайлайт.
Інтернет-магазин "домашній Електрик" реалізує новорічні світлодіодні гірлянди для зовнішнього і внутрішнього використання, а також світлодіодні світильники різних видів, розмірів і призначення:

- новорічні гірлянди для зовнішнього і внутрішнього декорування,

- світлодіодні стрічки,

- світлодіодні прожектори,

- LED лампочки,

- підсвічування рослин,

- точкові світильники,

- зовнішні світильники (Паркові, прожектори),

- внутрішні світильники (люстри, бра, Стельові і т. д.),

- аксесуари та багато іншого.